Hoppa till sidans innehåll

Navigering

Mimers Hus Gymnasium

Mimers Hus Gymnasium

Bild på en byggnad

Öppet Hus eller besök oss när det passar dig.

Bild med FacebookikonMimers Hus Gymnasium, här finns kunniga, behöriga och engagerade medarbetare som varje dag strävar efter att ge våra elever inte bara en god utbildning utan också en trivsam och trygg skola. Här finns positiva och målmedvetna elever som visar stort engagemang både i sina studier och andra aktiviteter som elevdemokrati och evenemang av olika slag. Dessutom arbetar vi i ljusa moderna lokaler med en kunskapens bro som förbinder oss med kommunens inbjudande bibliotek. I huset finns också en vacker teater som vi använder vid samlingar, avslutningar och estetiska programmets stora konserter och musikalföreställningar.

Bild med Friends ikonVägar till arbete

Läs mer om vårt arbete med Friends och projektet Vägar till Arbete genom att klicka på bilderna ovan.

GYMNASIEBROSCHYR

Gymnasiebroschyr 2014


Länkbild för Hållbar utveckling

Länkbild för Idrottsprofil

Länk: En egen dator

Länkbild för Individuella val

Länkbild för Moderna språk


Aktuellt och relaterat

Aktuellt

 • Skol-SM 2014, friidrott

  Skol-SM 2014, friidrott Skol-SM säsongen har just startat och först ut var friidrottarna från Mimers Hus. Under tre intensiva dagar har skolans friidrottare varit i Huddinge för att mäta sin form med andra gymnasister från Sveriges alla hörn. Med i bagaget hem fanns 10 medaljer.

 • Branschrekommendation

  Bygg- och anläggningprogrammet - en branschrekommenderad skola.

 • Fria skolresor för gymnasieelever

  Kommunstyrelsen beslutade på sitt möte i april att alla gymnasieelever som är folkbokförda i Kungälvs kommun har rätt till kostnadsfria skolresor till och med första kalenderhalvåret eleven fyller 20 år. De fria resorna gäller oavsett avstånd från hemmet till skolan. Beslutet gäller från och med höstterminen 2013.

 • Besök Mimers Hus Gymnasium

  Öppet Hus när det passar dig!

Alla nyheter