Hoppa till sidans innehåll

Navigering

Du är här: Kungälvs kommun > Näringsliv > Upphandling > Pågående upphandlingar

Pågående upphandlingar

Övervägande delen av kommunens upphandlingar annonseras elektroniskt via Kommers Elite. Kommunen sammarbetar även med Upphandlingsbolaget i Göteborg med vissa upphandlingar varvid dessa upphandlingar annonseras i "Upphandlingar.nu". Dessutom annonserar kommunen på kammarkollegiet.se.

Alla företag är välkomna att lämna anbud. Om du behöver förfrågningsunderlag är du välkommen att kontakta Upphandlingsenheten.

Länk till mer information om offentlig upphandling
 

Aktuellt och relaterat

Aktuellt

 • Näringslivets dag den 23 april

  Den 23 april är det dags att uppmärksamma det goda företagsklimatet och belöna framgångsrika företagare.

 • ”Mitt Liv” på Morronpasset – ett socialt företag som jobbar med integration

  Företaget heter Mitt Liv och finns i Göteborg, Stockholm, Norrköping/Linköping och snart i Malmö. De vill öka integrationen på arbetsmarknaden och målgruppen är akademiker med utländsk bakgrund.

 • Nya politiska majoriteten gästade morronpasset

  Som vanligt var det många företagare som tog chansen att nätverka och samtidigt få en riktigt god hotellfrukost på Fars Hatt.

 • Morronpasset 19 februari

  Vilka är Samarbetspartierna och vad ska förändras i Kungälv? Möt några av de ledande politikerna ur den nya majoriteten i Kungälv. Välkommen till Morronpasset på Fars Hatt den 19 februari!

 • Folkfest i kylan när Kungälvskicken gick av stapeln

  I lördags arrangerades för första gången Kungälvskicken, ett motionslopp i Kungälv, som är mycket mer än ett motionslopp.

 • Morronpasset 22 januari

  Välkommen till Morronpasset den 22 januari. Varvsgeneralen Bo Edsberger berättar om varumärket GöteborgsVarvets utveckling från ett litet löplopp till världens största halvmaraton.

 • Morronpasset

  Varmt välkommen till årets sista Morronpass den 18 december. Strandskolan bjuder på höjdpunkter ur sin julshow och några av Kungälvs duktiga företagare uppmärksammas.

 • Morronpassets gäster bjöds på teaterföreställning

  Oktober månads Morronpass fick besök av Susanne Olofsson och Anders Brunskog från Friteatern som bjöd på en humoristisk tvåmansföreställning om vardagens krav och stress.

Alla nyheter