Hoppa till sidans innehåll

Navigering

Du är här: Kungälvs kommun > Näringsliv > Upphandling > Pågående upphandlingar

Pågående upphandlingar

Övervägande delen av kommunens upphandlingar annonseras elektroniskt via Kommers Elite. Kommunen sammarbetar även med Upphandlingsbolaget i Göteborg med vissa upphandlingar varvid dessa upphandlingar annonseras i "Upphandlingar.nu". Dessutom annonserar kommunen på kammarkollegiet.se.

Alla företag är välkomna att lämna anbud. Om du behöver förfrågningsunderlag är du välkommen att kontakta Upphandlingsenheten.

Länk till mer information om offentlig upphandling
 

Aktuellt och relaterat

Aktuellt

 • Aristo blev årets företagare i Kungälv

  Cirka 150 personer deltog i det som närmast kan beskrivas som en idrottsgala, i de för ändamålet perfekta lokalerna hos Mediatec på Rollsbo.

 • Vårens sista Morronpasset

  28 maj är det dags för vårens sista Morronpasset med temat "Kungälv igår, idag och i morgon". Verna Rydén från Kungälv Musei vänner och Cecilia Örtendahl från Kungälvs Kommun berättar. Mer info inom kort!

 • Näringslivets dag den 23 april

  Den 23 april är det dags att uppmärksamma det goda företagsklimatet och belöna framgångsrika företagare.

 • ”Mitt Liv” på Morronpasset – ett socialt företag som jobbar med integration

  Företaget heter Mitt Liv och finns i Göteborg, Stockholm, Norrköping/Linköping och snart i Malmö. De vill öka integrationen på arbetsmarknaden och målgruppen är akademiker med utländsk bakgrund.

 • Nya politiska majoriteten gästade morronpasset

  Som vanligt var det många företagare som tog chansen att nätverka och samtidigt få en riktigt god hotellfrukost på Fars Hatt.

 • Morronpasset 19 februari

  Vilka är Samarbetspartierna och vad ska förändras i Kungälv? Möt några av de ledande politikerna ur den nya majoriteten i Kungälv. Välkommen till Morronpasset på Fars Hatt den 19 februari!

 • Folkfest i kylan när Kungälvskicken gick av stapeln

  I lördags arrangerades för första gången Kungälvskicken, ett motionslopp i Kungälv, som är mycket mer än ett motionslopp.

 • Morronpasset 22 januari

  Välkommen till Morronpasset den 22 januari. Varvsgeneralen Bo Edsberger berättar om varumärket GöteborgsVarvets utveckling från ett litet löplopp till världens största halvmaraton.

Alla nyheter